Notícies recents

Servei de cangur gratuït durant el concert de Manel

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, que començarà el proper 20 de juny i s’allargarà fins al dilluns 24, ofereix un servei de cangur gratuït per a nens i nenes d’1 a 10 anys, durant el concert de Manel a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles, la nit de la revetlla de Sant Joan (00 h). El quartet barceloní portarà per primera vegada a les comarques gironines el seu darrer disc, Atletes, baixin de l’escenari (Warner/DiscMedi, 2013).

Després de recollir diverses peticions de pares i mares, l’(a)phònica ha decidit organitzar un servei de cangur en el mateix recinte on es durà a terme el concert de Manel, per tal que les parelles que ho desitgin, puguin gaudir de l’actuació. Aquest servei, gratuït, anirà a càrrec de la Coordinadora del Lleure del Pla de l’Estany, una entitat col·laboradora del festival. Així, a partir de les 23:30 h, podran deixar els infants, que depenent de les edats, podran realitzar activitats de lleure mentre dura l’actuació. Les persones interessades en aquest servei cal que enviïn un correu electrònic a aphonica@altersinergies.com abans del divendres 21 de juny a les 14 h per tal de reservar plaça.

Les entrades per a aquest concert (25,50 €) es poden adquirir a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 19 h), o a través del web del festival www.aphonica.banyoles.cat.