Notícies recents

Últimes entrades per a tres espectacles de l'(a)phònica del dissabte

A tres dies de començar el Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, les entrades per als concerts de Micah P. Hinson, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba i de la segona sessió de Germà Negre: Els àngels fan ballades, que tindran lloc el dissabte 25 de juny, estan a punt d'exhaurir-se.

Amb les sonoritats de la Cobla Bisbal Jove i els balls de l'Esbart dansaire Fontcoberta, Germà Negre portarà l'espectacle Els àngels fan ballades al Teatre Municipal de Banyoles. Serà l'última oportunitat per veure'l, en dues sessions: 16:30 h i 20:30 h. Per a la segona sessió queden molt poques entrades, i les localitats de la primera també es venen a bon ritme.

El mateix dia, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba destriaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l'extens cançoner de la cantautora mallorquina al Claustre del Monestir de Sant Esteve (18:15 h). Un concert per al qual també queden poques localitats.

Pel que fa al concert del cantautor nord-americà Micah P. Hinson a l'Auditori de l'Ateneu (22 h), única actuació a Catalunya, queden les últimes entrades a la venda. L'artista arribarà a Banyoles després d'actuar a Madrid per repassar en solitari temes del disc Micah P. Hinson and The Gospel of Progress (sketckbook Records, 2004).

Pel que fa a la resta d'espectacles de pagament, les entrades es venen a bon ritme. Les entrades i abonaments es poden adquirir aquí.