Notícies recents

L'(a)phònica presenta tota la programació de la 19a edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, completa tot el cartell de la seva dinovena edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol a la capital del Pla de l’Estany. Pau Vallvé, Isaac et Nora, Mazoni, Mar Pujol, Les Mécanos i cabosanroque s’afegeixen als ja anunciats Rodrigo Cuevas, La Ludwig Band, Cocanha, Quico Pi de la Serra, Mireia Vives i Borja Penalba o Maria Coma, entre d’altres. La programació es pot consultar aquí i les entrades i abonaments ja estan a la venda aquí.

Amb la veu com a principal protagonista, del 30 de juny al 2 de juliol, Banyoles tornarà a esdevenir un gran escenari amb propostes repartides per espais emblemàtics, i seguirà potenciant la vida cultural i musical de la ciutat. Durant tres dies, aplegarà 44 propostes entre actuacions i activitats paral·leles, amb grans noms que faran parada a Banyoles i també altres veus menys conegudes però d’alt interès artístic. Un festival de qualitat, amb tres estrenes, dues propostes especialment ideades per a l’(a)phònica, una actuació en primícia a Catalunya, i dues presentacions a comarques gironines. Així mateix, el festival ha coproduït enguany el nou espectacle de La Ludwig Band, juntament amb el festival Grec 2023 i The Indian Runners.

La imatge gràfica d’enguany, realitzada pels creatius banyolins Enserio, compta amb les il·lustracions especialment creades per a l’ocasió de la dibuixant vigatana Pilarín Bayés. El fil conductor explora la temàtica de les dones d’aigua, després de la troballa d’un mapa de l’any 1986 creat per la mateixa il·lustradora com a encàrrec de l’Associació de comerciants.