Notícies recents

Exhaurides les entrades per al concert de La iaia a la Barca Tirona

Les entrades per al concert de La iaia del diumenge 2 de juliol a la Barca Tirona s'han exhaurit en 4 minuts. El trio osonenc presentarà per primera vegada a les comarques gironines les cançons del seu nou disc, un àlbum que ens portarà pels camins de l’amor i la superació personal i que abandona els sintetitzadors i l’electrònica dels seu anterior treball. En aquest concert desgranaran les noves cançons en la distància curta, sense barreres, tot fent la volta a l’estany.

Avui també s'han posat a la venda les entrades per al concert del cantautor suec d’origen argentí José González, que presentarà a les comarques gironines el seu disc Vestiges & Claws, el dissabte 1 de juliol a les 23:30 h a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles (23 € anticipada / 26 € taquilla). En aquest mateix escenari actuarà la cantant i trompetista Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, el divendres 30 de juny a les 23:30 h (15 € anticipada / 18 € taquilla). I també a la Barca Tirona actuarà el cantautor napolità Alessio Arena, el dissabte 1 de juliol a les 20 h (10 €).

Les entrades són a la venda aquí i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 / 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).