Notícies recents

L'(a)phònica posposa la dissetena edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, posposa la seva dissetena edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny de 2021.

L’(a)phònica és un festival de ciutat i de qualitat que omple espais i racons emblemàtics de la capital del Pla de l’Estany amb actuacions i activitats paral·leles amb la veu com a fil conductor. Un circuit urbà que atrau públic d’arreu de Catalunya que, al llarg de totes les edicions, ha fet confiança en el festival i s’ha deixat portar per descobrir les propostes programades. Veus consagrades i emergents, tant nacionals com internacionals, sense oblidar les més locals, confegeixen un cartell estilísticament divers que abraça des de la cançó d’autor al soul, passant pel pop, el jazz, les polifonies occitanes i els cants a cappella, entre molts altres estils. Actuacions en primícia, produccions pròpies i presentacions de discos a les comarques gironines formen part de l’ADN d’aquest esdeveniment de referència en l’escena musical de casa nostra. Una experiència global al voltant de la veu, amb la complicitat de les entitats culturals i musicals del Pla de l’Estany.

La incertesa arran de la COVID-19 fa inviable la celebració del festival aquest pròxim mes de juny i per això s’ha decidit posposar-lo. Des de l'organització es lamenten les molèsties que aquesta decisió pugui ocasionar i s'espera poder-nos retrobar l’any vinent. Tornarem a alçar la veu!