Ja es pot veure el vídeo del Concert Privat de Petrus a l'(a)phònica

El vídeo del concert de Petrus, un dels dos guanyadors del concurs Concerts Oberts, organitzat per Concerts Privats, ja es pot veure en aquest enllaç. Es tracta de la videocrònica de l'actuació que va realitzar aquest grup el dissabte 14 de juliol al puntal - laboratori de les arts, de Banyoles, en el marc de l'(a)phònica. En els propers dies també es podrà veure el vídeo del concert de Venancio y los jóvenes de antaño, que van actuar el mateix dia.

Petrus i Venancio y los jóvenes de antaño, van ser els dos escollits per un jurat format per membres de la premsa especialitzada, artistes reconeguts i l'equip del projecte, d’entre els 5 finalistes del concurs Concerts Oberts (Venancio y los Jóvenes de Antaño, Patch, Petrus, Severoreves i Guiem Soldevila). En total, s’hi van presentar 37 grups novells, una mostra de la vitalitat de la música de casa nostra.

Des de fa tres anys, la iniciativa Concerts Privats organitza concerts íntims en espais genuïns, que després es converteixen en documents audiovisuals d'alta qualitat i sensibilitat artística. Refree, Sílvia Pérez Cruz o Standstill són alguns dels més de cinquanta artistes que ja n’han format part.