Salvador Sobral, I'm a Soul Woman i Cor de Teatre Small, divendres a l'(a)phònica

El Festival (a)phònica continua aquest divendres 28 de juny amb cinc propostes d’estils diversos. La formació Cor de Teatre Small oferirà l’espectacle No se n’ha parlat prou (Auditori de l’Ateneu, 20:30 h, 6 € / 9 €). Partint de temes que els inquieten, els membres més joves de Cor de Teatre han construït un espectacle en format periodístic en què desgranen cançons de David Bowie, The Beatles, Queen o Fools Garden.

Seguidament, arribarà un dels plats forts del festival, el concert del cantant i músic portuguès Salvador Sobral, que actuarà per primera vegada a les comarques gironines per presentar el seu nou disc, Paris, Lisboa (Warner Music, 2019) en un entorn privilegiat a tocar de l’Estany (Estrella Damm Club Natació Banyoles, 23 h, 23 € / 28 €).

En acabat, arribarà el torn de l’espectacle I’m a Soul Woman, que es veurà per primer cop a la demarcació de Girona. Un homenatge a les grans veus del soul de la mà d’artistes de casa nostra com Koko-Jean Davis, Myriam Swanson o Tonia Richii, entre d’altres (Juanola La Muralla, 00:15 h, gratuït).

Més activitats
En el marc de les activitats paral·leles, el mateix divendres 28 de juny tindran lloc les actuacions de l’MC gironí Pau$a (19 h, Triops, gratuït) i CESC, un artista de pop-folk català que ja ha tocat en diverses ciutats europees (22 h, La Santa, gratuït).