Exhaurides les entrades de la festa de presentació amb Manel en 25 minuts

Les entrades per a la festa de presentació del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, amb el primer concert de Manel preestrenant el nou disc Jo competeixo (Warner, 2016) s’han exhaurit en 25 minuts. La festa tindrà lloc el divendres 13 de maig al Claustre del Monestir de Sant Esteve a les 21:30 h, i abans del concert, el festival presentarà tota la programació de la tretzena edició, que tindrà lloc del 24 al 26 de juny.

A les 10 h d’aquest matí s’han posat a la venda les localitats per al que serà el primer concert de preestrena del nou i esperat disc del quartet barceloní, que tindrà lloc en el marc de la festa de presentació de l’(a)phònica en un espai tan especial com el Claustre del Monestir de Sant Esteve -un conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional-, i amb un aforament limitat. Encara no mitja hora més tard, ja s’havien exhaurit.

Aquesta serà la primera ocasió en què es podran sentir les noves cançons de la banda, que ha tornat a la càrrega, un any i mig després de tancar la gira d'Atletes, baixin de l'escenari (Warner/Discmedi, 2013), amb un treball que veurà la llum el 8 d’abril.