Propostes de diumenge a l’(a)phònica

El diumenge 27 de juny, comença amb doble sessió de l’espectacle familiar de Reggae per xics i la presentació del disc Quadern de Bitàcola (Buenritmo Producciones, 2021) a les comarques gironines (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 10:30 h i 13 h, 6 € / 9 €). Un concert emmarcat en el Mercat de Música Viva de Vic. També es podrà veure Enric Casasses amb Marramaus, una proposta amb poemes inèdits del premiat escriptor (Teatre Municipal de Banyoles, 11:30 h, gratuït amb aforament limitat). Un espectacle en col·laboració amb Òmnium Pla de l'Estany.

A la tarda podrem gaudir d’una doble sessió de Cor de Teatre i Vespres d’Arnadí que presentaran oficialment l’òpera Dido & Enees (Monestir de Sant Esteve, 17 h i 20 h, 11 € / 14 €). A continuació, David Carabén en solitari, vindrà a (re)descobrir-nos les seves cançons, i poemes de Joan Vinyoli entre d’altres (Claustre del Monestir de Sant Esteve, 18:15 h, 10 € / 13 €). Seguidament La Ludwig Band presentarà oficialment el seu darrer treball, La mateixa sort (The Indian Runners, 2021), un àlbum de “folk pedant, ritmes assonants i cançons de pastorets” (La Muralla, 19:15 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada). Una proposta emmarcada en el Mercat de Música Viva de Vic.

Una hora i quart més tard, Rita Payés i Elisabeth Roma mostraran per primer cop a les comarques gironines Como la piel (autoeditat, 2021), el segon disc de mare i filla que combina jazz, bossa nova i guitarra clàssica (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 20:30 h, 10 € / 13 €). Per tancar la nit Joan Colomo portarà Disc trist (BCore, 2021) a l’escenari de La Muralla, per fer-nos ballar amb la seva música eclèctica, entre l’humor i la crítica (La Muralla, 22 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada).

La cloenda del Festival serà el dimarts 29 de juny, amb el concert que es va posposar del duo Tarta Relena, on presentaran el seu últim treball Fiat Lux (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 20 h, 10 € / 13 €).

Més propostes

El punt final de les activitats paral·leles del Festival el posarà el pop sobri i elegant de Gracià Pedro amb el seu espectacle Res és tan greu (Can Pericus, 12:30 h, gratuït amb aforament limitat).