Nou propostes per dissabte a l’(a)phònica

Per la tercera jornada, el Festival de la Veu compta amb nou propostes. L’(a)phònica comença al matí amb Flow, un espectacle familiar de Pulmon Beatbox, on farà un recorregut a través de la història del hip hop (Teatre Municipal de Banyoles, 11 h, 6 € / 9 €). A continuació tindrà lloc el concert del cantautor britànic Sam Berridge, amb Lost&Found (Vida Records, 2019), un treball íntim i autobiogràfic (Fundació Lluís Coromina – Espai Eat Art, 13 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada).

El festival continuarà a la tarda amb el concert de Marala, que presentarà A trenc d’alba (U98 Music, 2020) a les comarques gironines (Monestir de Sant Esteve, 17 h i 20:45 h, 8 € / 11 €). Anna Andreu, acompanyada de la violinista Marina Arrufat, ens portarà Els Mals Costums (Hidden Track Records, 2020) un disc lluminós i concís de sonoritat acústica (Claustre del Monestir de Sant Esteve, 18:15 h, 8 € / 11 €). Una hora i quart més tard, tindrà lloc l’espectacle de Nacho Vegas, en col·laboració amb el Festival Poesia i +, en el qual llegirà alguns dels seus textos preferits i interpretarà algunes de les seves cançons (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 19:30 h, 16 € / 19 €).

L’(a)phònica es traslladarà a La Muralla per gaudir dels ritmes de beatbox de Berywam, un concert potent amb doble sessió (La Muralla, 19:30 h i 22:30 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada). Entre les actuacions de Berywam, tindrà lloc la primera actuació a les comarques gironines de Rodrigo Cuevas amb Trópico de Covadonga, el tercer espectacle de l’asturià (Teatre Municipal de Banyoles, 21 h, 10 € / 13€).

Més propostes:

En el marc de les activitats paral·leles, es podran descobrir les propostes de N. Moller amb el seu blues rural (Ateneu Bar, 12 h, gratuït amb aforament limitat) i del cantautor Pol Pla (Golafreria Artesana Janeret, 17 h, gratuït amb aforament limitat).