L'(a)phònica presenta tota la programació de la 16a edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, presenta tota la programació de la setzena edició, que tindrà lloc del 27 al 30 de juny, i que comptarà amb una quarantena d’actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Brass Against, Opus Jam, Cala Vento, Salvador Sobral, Orchestra Fireluche amb Pau Riba, Pau Vallvé, Marc Parrot, i Canimas – Jacquet – Mas, són alguns dels artistes que hi actuaran.

Quatre dies, quaranta propostes amb grans noms de casa nostra, internacionals i veus emergents i arriscades. L’(a)phònica aposta, un any més, per un festival de ciutat i de qualitat, en què s’hi podran veure artistes que actuen per primera vegada a l’Estat espanyol, espectacles ideats especialment per a l’(a)phònica, estrenes, i presentacions de discos en primícia a les comarques gironines. Un cartell estilísticament divers que abraça des de la cançó d’autor al soul, passant pel jazz, les polifonies occitanes i els cants a cappella.

Tot i que el 73% de les activitats són gratuïtes, alguns dels espectacles requereixen entrades (que van dels 6 € al 23 € anticipada) i ja són a la venda aquí.