A les 10 h comença la venda d'entrades per al concert d'Albert Pla

La venda d'entrades per al concert del polifacètic artista Albert Pla a l'(a)phònica 2021 comença avui a les 10 h. Aquest és el primer artista que ha anunciat el festival per la nova edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny.

Albert Pla, que actua per segona vegada al festival banyolí després de participar-hi en l’edició del 2007, actuarà a l'Estrella Damm Club Natació Banyoles el divendres 25 de juny a les 21 h, en un entorn inigualable, a tocar de l’Estany, per presentar ¿Os acordáis?, un espectacle en què reflexiona amb ironia sobre l’impacte de la crisi del coronavirus a nivell mundial.

Les entrades per a aquest espectacle (20 € anticipada / 23 € taquilla) es poden adquirir aquí i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, amb cita prèvia).

*L’aforament és limitat i reduït al 50% segons la normativa actual i s’adaptarà a les limitacions vigents en aquell període. Durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat davant la crisi sanitària del coronavirus.