Notícies recents

A punt d’exhaurir-se les entrades per al concert de Puntí

Les entrades per al concert de Puntí, del divendres 21 de juny (22:30 h, Ateneu de Banyoles), estan a punt d’exhaurir-se. A l'espera de trencar el silenci discogràfic -fa deu anys del seu darrer treball, Maria (Picap, 2002)-, el que va ser l’ànima d’UmPah-Pah presentarà l’espectacle Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc, amb el qual torna a visitar les cançons més emblemàtiques que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera, però també incorpora noves composicions.

Ja s’ha venut més de la meitat de l’aforament per al concert de Manel

Pel que fa a la resta de concerts de pagament, les entrades s’estan venent a molt bon ritme. En el cas de l’actuació de Manel, que actuaran la nit de la revetlla de Sant Joan a l’escenari Estrella Damm Club Natació Banyoles (un indret emblemàtic al costat de l’estany), ja s’ha venut més de la meitat de l’aforament. Així mateix, s’han accentuat les vendes per als concerts de la cantautora malaguenya Anni B Sweet; el primer concert a les comarques gironines de la jove Núria Graham; la presentació del darrer disc de la cantant Esther Condal; l’adaptació a cappella de La flauta màgica de Mozart, a càrrec de Dei Furbi (que arribarà per primera vegada a les comarques gironines), i l’estrena del nou espectacle de Delikatessen Belle Rêve.

Les entrades i abonaments es poden adquirir en aquest mateix web i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 19 h).