Notícies recents

Nico Roig, Albert Pla i San Salvador, divendres a l’(a)phònica

El Festival (a)phònica continua aquest divendres 25 de juny amb cinc propostes. El cantant i compositor Nico Roig inicia la jornada amb un concert binaural, on el so del viatge introspectiu de l’artista arribarà al públic a través d’uns auriculars per oferir una experiència sonora màgica (19 h i 21 h, Monestir de Sant Esteve, 8 € / 11 €).

Seguidament, arribarà un dels plats forts del festival, el concert d’Albert Pla on presentarà el seu nou espectacle ¿Os acordáis?, que reflexiona sobre l’impacte de la pandèmia a nivell mundial en un entorn inigualable al costat de l’estany (Estrella Damm Club Natació Banyoles, 21 h, 20 € / 23 €).

Per tancar la jornada, San Salvador omplirà La Muralla amb les polifonies occitanes de La Grande Folie (La Muralla, 22:30 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada).

En el marc de les activitats paral·leles, es podran descobrir les veus del Cor Gran de l’EMMB (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 18 h, gratuït amb prèvia retirada d’entrada), i els sons clàssics d’R&B i soul de Genni & Aleks Locksmith (Triops, 19 h, gratuït amb aforament limitat).