Notícies recents

Presentada la 17a edició de l'(a)phònica

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica ha presentat tota la programació de la dissetena edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny, i que comptarà amb una trentena de propostes per a tots els públics. Albert Pla, Tarta Relena, Nacho Vegas, Rita Payés i Elisabeth Roma, Rodrigo Cuevas, San Salvador, i Cor de Teatre i Vesprés d’Arnadí són algunes de les veus que s’hi podran sentir. Les entrades sortiran a la venda el dimarts 1 de juny a les 10 h aquí.

Veus característiques, timbres diversos, estils i formacions variades. Durant quatre dies, el cartell de l’(a)phònica ofereix una trentena de propostes amb grans noms de l’escena nacional i internacional, amb veus consagrades i també veus emergents i arriscades en diversos espais de la població. Un any més, s’ofereix un festival de ciutat i de qualitat, amb 3 estrenes, 4 presentacions de discos i dues actuacions en primícia a les comarques gironines, i una coproducció del festival.

L’(a)phònica és un festival de ciutat que aposta per esdevenir un reflex de la vida cultural i musical del territori durant l’any. És per això que, en col·laboració amb diverses entitats, ofereix una experiència global, en què també es podran veure exposicions o assistir al Tast de concerts, amb les veus de Crisbru, Momi Maiga, Eva Verde & Publio Delgado, Genni & Aleks Locksmith, N. Moller, Pol Pla, i Gracià Pedro.

Més del 65% de les propostes són gratuïtes i la resta van dels 6 als 20 € (anticipades). Malgrat això, totes les activitats requereixen entrades, i es podran adquirir a partir del dimarts 1 de juny a les 10 h en aquest mateix web. L’aforament és limitat i reduït al 70% segons la normativa actual. Durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries.