Notícies recents

Una cinquantena de cantaires del Pla de l'Estany interpreten 'L'Himne de l'Alegria'

Més de cinquanta cantaires de diverses corals de la comarca s’han unit virtualment per cantar l’Himne de l’Alegria, amb l’objectiu de commemorar els 250 anys del naixement de Ludwig van Beethoven i fer palès que el cant coral continua present i actiu malgrat la situació excepcional actual.

La cançó havia de ser interpretada a la XX Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany, la qual estava programada per al mes de juny i es va haver de suspendre a causa de l’emergència sanitària causada per la Covid-19. Així doncs, conscients que els assajos, les cantades i els concerts presencials no es poden substituir, les persones participants han creat aquesta peça audiovisual per demostrar que que poden seguir cantant plegades i mantenir el cant coral viu, encara que sigui a través d’una pantalla.

Després de diversos assajos realitzats telemàticament durant els mesos de confinament i les setmanes posteriors, el resultat de l'experiència ha estat aquesta interpretació de l'Himne de l'Alegria, cantada per un total de 57 cantaires del Pla de l’Estany. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

L'organització de l'(a)phònica desitja retrobar-nos l’any vinent i tornar a col·laborar amb la Trobada de Cantaires del Pla de l'Estany!