Presentada tota la programació de l'(a)phònica 2015

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat tota la programació que formarà part del cartell de la 12a edició, que tindrà lloc del 18 al 21 de juny a Banyoles. Entre les més de 40 activitats (actuacions i activitats paral·leles) cal destacar noms com el de David Carabén, Joan Margarit & Carles Margarit, Fundación Tony Manero, Joan Miquel Oliver o Cor de teatre, entre molts altres, que s’afegeixen als ja anunciats Mazoni, The New Raemon, Paco Ibáñez i Pantaleó. Les entrades i abonaments per a aquests espectacles es posaran a la venda demà, divendres 29 de maig, a partir de les 10 h.

En aquesta dotzena edició, durant quatre dies les propostes de veu (d’estils i formacions molt diferents) tornaran a omplir la capital del Pla de l’Estany, repartides en una vintena d’espais. Seguint la línia dels anys anteriors, s’hi podran veure 23 actuacions i 19 activitats paral·leles per a tots els públics, amb artistes consagrats, combinats amb altres propostes més emergents. S’han programat 3 estrenes absolutes (un dels espectacles, ideat especialment per al festival) i dos espectacles que es presentaran per primera vegada a les comarques gironines. Podeu consultar tota la programació aquí.

Més activitats paral·leles
Tallers, exposicions, gastronomia, poesia... El Festival de la Veu de Banyoles compta amb una sèrie d’activitats paral·leles per tal que el públic pugui explorar la veu de formes molt diverses i visqui el festival d’una manera global. La col·laboració amb diverses entitats del Pla de l’Estany és un dels factors que fa possible el gruix d’aquestes activitats. En aquesta ocasió, una de les que s’ha ampliat després de la bona acollida de l’any passat és el Tast de concerts: una proposta que té lloc en diversos establiments de la ciutat on es podran sentir grups emergents com Ferran #roadtrio, XY, Matthew McDaid, Emma Youth, Clave de Sur o Kin Sale.

L’(a)phònica es repeteix
Un any més, la imatge del festival explora la veu. En aquesta ocasió, s’incideix en la repetició a partir d’un element gràfic com és un lloro. El disseny és obra de l’estudi Enserio.