Notícies recents

Exhaurides les entrades per Micro-Zenit a la barca Tirona

Les entrades per al concert que el cantant i líder de la banda barcelonina Standstill oferirà a la barca Tirona mentre navega per l’estany el proper dimarts 24 de juny en el marc del Festival de la Veu de Banyoles estan exhaurides.

Si en la passada edició de l’(a)phònica, la banda barcelonina Standstill ens sorprenia amb l’espectacle Cénit, ara el seu cantant i líder proposa revisitar aquests temes –i alguns altres més antics- en un format íntim, acompanyat del Cor de Cambra 16 que potencia, encara més, la seva força interpretativa. Micro-Zenit tindrà lloc el dimarts 24 de juny a les 19:30 h a la barca Tirona tot navegant per l’Estany de Banyoles.

Aquest no és l’únic concert que acollirà durant el festival la barca Tirona. El diumenge 22 de juny Carles Belda i Marc Serrats, armats amb les seves veus, l’acordió diatònic, la guitarra i percussions, oferiran tota una festa a la barca Tirona, amb un grapat de cançons ballables de Pomada, Dijous Paella o Badabadoc (13:30 h).

Les entrades i abonaments per a la resta d’espectacles de pagament es venen a bon ritme, i es poden adquirir aquí i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 / 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 19 h).