Notícies recents

L'(a)phònica presenta tota la programació de la 14a edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat tota la programació de la seva 14a edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol a la capital del Pla de l’Estany. Durant un cap de setmana, es concentraran 44 activitats, entre actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Als noms ja anunciats, José González, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, La iaia i Alessio Arena, s’afegeix al cartell la presentació a comarques gironines del nou espectacle de Viggo Mortensen i Rafel Plana, les actuacions de Marlango, Morgan, Howlin' Dogs, MuOM i Maria Arnal & Marcel Bagés, entre molts altres.

Durant tres dies la veu és la màxima protagonista a la capital del Pla de l’Estany, amb actuacions que es reparteixen en una vintena d’espais, adequats a les propostes que s’hi sentiran. Seguint la línia de les edicions anteriors, s’han programat 24 espectacles i 20 activitats paral·leles per a tots els públics, amb artistes consagrats i altres veus més emergents. Podeu consultar tota la programació aquí.

En aquesta ocasió, s’han programat dues estrenes absolutes i deu espectacles que es veuran per primera vegada a les comarques gironines.

Les entrades per als concerts de pagament es posaran a la venda el dimarts 30 de maig a les 10 h aquí.