Notícies recents

L'(a)phònica presenta tota la programació de la 13a edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat tota la programació de la seva 13a edició, que tindrà lloc del 24 al 26 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Durant un cap de setmana, es concentraran al voltant de 40 activitats, entre actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Als noms ja anunciats, Mayte Martín, Sanjosex, i Guillem Roma i Judit Neddermann s’afegeix al cartell l’única actuació a Catalunya de Micah P. Hinson, l’estrena a comarques gironines del nou disc de Maika Makovski, i les actuacions de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, i Oques Grasses entre moltes d’altres.

Durant tres dies la veu és la màxima protagonista a la capital del Pla de l’Estany, amb actuacions que es reparteixen en una vintena d’espais, adequats a les propostes que s’hi sentiran. Seguint la línia de les edicions anteriors, s’han programat 23 espectacles i 18 activitats paral·leles per a tots els públics, amb artistes consagrats i altres veus més emergents. Podeu consultar tota la programació aquí.

En aquesta ocasió, s’han programat dues estrenes absolutes, una actuació única a Catalunya i cinc espectacles es veuran per primera vegada a les comarques gironines.

Les entrades per als concerts de pagament es posaran a la venda el dimarts 17 de maig a les 10 h aquí.