Notícies recents

Aquest dijous comença la 12a edició de l'(a)phònica

La 12a edició del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, comença demà dijous 18 de juny amb l’actuació de Marina BBface & The Beatroots a l’escenari Juanola La Muralla. Fins al diumenge 21 de juny, el festival ha programat més de 40 activitats entre actuacions i activitats paral·leles, amb artistes com de David Carabén, Paco Ibáñez, Joan Margarit & Carles Margarit, Fundación Tony Manero, Joan Miquel Oliver o Cor de teatre, entre molts altres.

Els barcelonins Marina BBface & The Beatroots seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquesta edició del festival amb un concert a l’escenari principal del festival, el Juanola La Muralla (22:15 h, gratuït). La banda formada per l’excantant de The Pepper Pots Marina Torres i membres de Cardova, Sol Lagarto i Chocadelia segueix explorant els camins de la música negra dels 70 i presentarà els temes del seu darrer disc, Still Beating (Discmedi, 2015), amb una bona dosi de funk, soul i groove.

Abans d’aquest concert, però, es duran a terme diverses activitats emmarcades en les activitats paral·leles del festival. Es podran visitar les exposicions (a) 2015 a la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany, Teo Balzó (Genís Salvatella) i Més que veu a la Llotja del Tint, i Remor a l’Espai Eat Art. Els infants de 0 a 3 anys podran participaran en una sessió de Contes clàssics, a càrrec de la narradora Olga Cercós, la Llibreria L’Altell acollirà la presentació del llibre Pèls al ninot -18 cançons per a majors de 18 anys-, a l’escenari Juanola La Muralla els alumnes de l’audició de final de curs de l’EMMB oferiran una mostra del repertori que han treballat al llarg del curs, i en el marc del cicle “Tast de concerts” es podrà sentir Ferran #roadtrio, una proposta del cantant d’Exceso a El Sol.