Kitsch a la Cova i Sanjosex, entre les propostes de dissabte

Les veus de Kitsch a la Cova, Morgat Morgat, Sanjosex i Germà Negre en acústic són algunes de les que sonaran aquest dissabte a l’onzè Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica. Durant aquesta jornada també es podran seguir les semifinals del 5è Campionat Estatal de Beatobx i participar en un recorregut per a usuaris d’Instagram.

El dissabte 21 de juny arrencarà a les 13 h amb l’actuació de Germà Negre en acústic al Claustre del Monestir de Sant Esteve. Amb el folk festiu que els ha fet característics presentaran una proposta que es passejarà pels grans referents del repertori musical dels Països catalans. A partir de les 20 h, es podran seguir les semifinals del 5è Campionat Estatal de Beatbox al Teatre Municipal de Banyoles. Prèviament, a les 18 h i 18:30 h es durà a terme una beatmob a la plaça Major i a les 19 h, el jurat del campionat durà a terme una exhibició a l’escenari Juanola La Muralla.

Amb totes les entrades exhaurides, a les 21 h a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles es podrà veure la presentació a les comarques gironines de Llibert, l’espectacle en què l’actriu Gemma Brió debuta a la dramatúrgia. Seguidament, a les 22:45 h, es presentarà oficialment Kitsch a la Cova a l’Auditori de l’Ateneu, un nou projecte de rock fosc fet a casa nostra. Després del seu concert es podrà escoltar al grup banyolí Morgat Morgat que, després de rebre el Premi Joventut 2013 al Concurs Sona 9 i d’actuar arreu del territori, està preparant el que serà el seu primer disc. Actuarà a l’escenari Juanola La Muralla a mitjanit (gratuït) Seguidament, al mateix escenari a les 01 h, Sanjosex presentarà el seu darrer àlbum, Festival (Bankrobber, 2014), un repertori de cançons molt més elèctriques, vitals, fresques i optimistes per acabar la jornada (gratuït).

Les entrades i els abonaments per als espectacles de pagament es poden adquirir aquí.

Entre les activitats paral·leles per aquest dissabte cal destacar l’Instagram Your City, un recorregut per descobrir com es viu l’(a)phònica a la ciutat, la transformació d’espais emblemàtics en escenaris, l’ambient als carrers, el backstage... El recorregut començarà a les 15:45 h a l’escenari Juanola La Muralla. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho han de fer a www.instagram.costabrava.org. Així mateix, en el marc del tast de concerts, a les 16:30 h es podrà escoltar al duet Cita a Cegas a Gelats Artesans Janeret, davant de l’estany (gratuït).