A punt d'exhaurir-se les entrades per al concert a la barca Tirona

Les entrades per al concert a la barca Tirona La Troba Kung-Fú canta al Drac, que tindrà lloc el dilluns 24 de juny a les 20:45 h (6 €), estan a punt d’exhaurir-se. Es tracta d’una de les novetats del festival d’enguany, que proposa un capvespre a bord d’aquest catamarà mentre navega per l’estany i s’escolta l’actuació acústica a càrrec de Joan Garriga i altres membres de La Troba Kung-Fú. La banda interpretarà un repertori de cançons populars i també alguns temes del nou disc, Santalegria (Chesapik, 2013).

Pel que fa a la resta de concerts de pagament, les entrades s’estan venent a bon ritme. Es tracta de les actuacions de Manel, el músic inclassificable Puntí, la cantautora malaguenya Anni B Sweet, el primer concert a les comarques gironines de la jove Núria Graham, la cantant Esther Condal, l’adaptació a cappella de La flauta màgica de Mozart a càrrec de Dei Furbi, i l’estrena del nou espectacle de Delikatessen Belle Rêve.

Les entrades i abonaments es poden adquirir en aquest mateix web i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 19 h).