Exhaurides les entrades de Viggo Mortensen i Rafel Plana

Les entrades per a l’espectacle de Viggo Mortensen i Rafel Plana al Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, s’han exhaurit. L'actor nordamericà d'ascendència danesa i el músic i compositor presentaran Ramas para un nido per primera vegada a les comarques gironines el divendres 30 de juny a l'Auditori de l'Ateneu.

Aquesta és la tercera actuació que esgota totes les localitats, després que s'exhaurissin en 4 minuts les entrades de La iaia a la Barca Tirona i també s'acabessin les d'Alessio Arena.

Pel que fa a la resta d’actuacions de pagament, José González, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, Maria Arnal i Marcel Bagés, L'amor fora de mapa, Paco Viciana, Marlango, Morgan i Clara Peya, es venen a bon ritme.

Tot i que gran part de les propostes són gratuïtes (75%) i la resta amb entrades dels 8 € als 23 € (anticipada) es poden adquirir abonaments per a 3 o 4, 5 o 6, i 7 espectacles, aconseguint un 10%, 15% i 20% de descompte respectivament. Les entrades es poden adquirir aquí i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres, de 8:30 h a 14:45 h).