Notícies recents

L'(a)phònica prepara l'11a edició, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, prepara la propera edició del festival, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Una de les novetats que avança el festival és que enguany serà la seu del 5è Campionat Estatal de Beatbox, una competició oficial d’on sortirà el participant al campionat del món d’aquesta disciplina vocal.

D’aquesta manera, durant dos dies, el 21 i el 22 de juny, els millors beatboxers de l’Estat espanyol es donaran cita per tal d’aconseguir el títol oficial de Campió Estatal de Human Beatbox 2014 i obtenir una plaça per al Beatbox Battle® World Championship, un dels esdeveniment internacionals de més prestigi, antiguitat i repercussió del món, que cita els beatboxers més destacats de l’escena mundial. A més de participar a la competició, els beatboxers participaran en diverses activitats com tallers i demostracions en el marc del festival.

Per participar al campionat cal ser major de 16 anys, penjar a youtube un vídeo de 2 minuts de durada amb beatbox realitzat en directe utilitzant el so de càmera i inscriure’s gratuïtament aquí. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins a l’1 de maig.

Nova edició de les estades de veu
Després de l’èxit aconseguit amb les edicions anteriors, aquest any l’(a)phònica també comptarà amb les estades de veu de L’Estiu és teu (Xanascat), dirigides a joves interessats en el cant d’entre 8 i 16 anys. Tindran lloc a Banyoles del 31 de juliol al 9 d’agost, i inclouran sessions musicals, assajos, treball de veu i la seva tècnica, així com recursos teatrals i altres activitats a l’aire lliure. Les persones que hi estiguin interessades es poden preinscriure aquí fins al 7 d’abril.