Notícies recents

L'(a)phònica presenta tota la programació de la 15a edició

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat tota la programació de la seva 15a edició, que tindrà lloc del 13 al 17 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Durant cinc dies, es concentraran 44 activitats, entre actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Als noms ja anunciats, Vinicio Capossela, Xarim Aresté, i Marcel Lázara i Júlia Arrey, s’afegeixen les actuacions de Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer, Ariel Rot, David Verdaguer i Òscar Machancoses, Dr. Calypso, Judit Neddermann i The Otis Redding Show, entre molts altres.

De nou, la veu serà la màxima protagonista a la capital del Pla de l’Estany, amb actuacions que es reparteixen en una vintena d’espais, adequats a les propostes que s’hi sentiran. Seguint la línia de les edicions anteriors, s’han programat 21 espectacles i 23 activitats paral·leles per a tots els públics, amb artistes consagrats i altres veus més emergents.

En aquesta ocasió, s’han programat dos concerts únics a l'Estat espanyol (Vinicio Capossela i Sångensemblen Amanda), una actuació en primícia a Catalunya (Chris Kramer & Beatbox'n'Blues) i quatre presentacions a les comarques gironines (David Verdaguer i Òscar Machancoses, Tenors, The Otis Redding Soul i Ferran Palau).

Més del 75% de les actuacions són gratuïtes. Les entrades i abonaments per als concerts de pagament es posaran a la venda el dijous 24 de maig a les 10 h aquí.