Quantes vegades has volgut parlar d’una cançó, i per tal de fer-la reconeixible (ja que en poques ocasions en saps el títol i el grup que la canta) n’has taral·larejat un tros? Alguns cops amb èxit i d’altres no tant. Cadascú el fa una mica a la seva manera, però prou entenedor perquè el receptor pugui identificar la cançó en particular. Simple i amb poca varietat de lletres, el taral·lareig ens permet cantar o compartir la música que duem dins del cap.

A l’(a)phònica sempre es comparteix música i, a més, és el festival de la veu, per això enguany hem volgut representar gràficament com són alguns taral·larejos força populars. Us heu preguntat mai com taral·laregem cançons com The Final Countdown d’Europe? Seríeu capaços de distingir entre el taral·lareig d’Indiana Jones o Star Wars? Com cantaríeu l’Himne d’Espanya?

Amb motiu de l’(a)phònica 2009 hem realitzat un petit estudi social sobre els taral·larejos més populars del nostre país. Si estàs interessat/da a participar-hi, escriu les cançons taral·larejades que et vinguin al cap al web www.aphonica.banyoles.org a l'apartat imatge.

Aquí us en facilitem el resultat a dia d’avui:

1. The final countdown. Europe
2. Indiana Jones.
John Williams
3. The Simpsons.
Danny Elfman
4. Walk on the wild side.
Lou Reed
5. Himne de l’alegria.
Ludwig Van Beethoven
6. Equipo A
7. We will rock you.
Queen
8. Barri Sèsam
9. Star Wars.
John Williams
10. Missió impossible.
Lalo Schifrin
11. Himne d’Espanya
12. I will survive.
Gloria Gaynor
13. Chariots of fire.
Vangelis
14. Superdetectiu a Hollywood
15. El temps de TV3
16. Oliana Molls

 

Gràfica del festival:
Nifava
(Miquel Amela i Oriol Piferrer)

Veure tota la programació
 
 
 

(a)phònica
Tel. 628 716 096 | aphonica@altersinergies.com | cultura@ajbanyoles.org