Tret de sortida de la temporada de festivals que formen l'A-petit

Els festivals que formen part de la xarxa A-petit (popArb, Festus, (a)phònica, Vida Festival, Palmfest i Bacco Produccions) obriran la temporada 2014 aquest proper dissabte 10 de maig a les 20.30 h, amb el concert Micro-Zenit d’Enric Montefusco (Standstill) i 4 veus a bord de la barca Tirona a l’Estany de Banyoles. Durant la presentació, s'anunciaran algunes novetats al voltant de la xarxa A-petit.

Els mesos de juny i juliol concentren bona part dels festivals que se celebren a casa nostra, i en concret, dels festivals que forment part de l’A-petit, una xarxa que agrupa petits grans festivals d’arreu del territori català. Es tracta de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, que se celebrarà del 20 al 24 de juny a la capital del Pla de l’Estany; del FESTUS, Festival d’art al carrer, que tindrà lloc a Torelló el 27 i 28 de juny; el popArb, que es farà a Arbúcies, també el 27 i 28 de juny; del Vida Festival, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 3 al 6 de juliol; i del Palmfest, que es realitzarà del 24 al 26 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant. Per la seva banda, Bacco Produccions Culturals, que va tancar l'any passat l'InVICtro, segueix treballant per la música, insistint en l’aposta de donar a conèixer propostes de qualitat, des de la proximitat i l’interès cultural amb la voluntat que properament es materialitzin en un nou projecte.

És per aquest motiu que des d’A-petit es vol donar el tret de sortida de la temporada de festivals, oferint un concert al capvespre en què es podrà escoltar la veu d’Enric Montefusco (cantant i líder de la banda barcelonina Standstill), acompanyat d’un cor de quatre veus, mentre la Tirona navega per l’Estany. Una actuació en què repassaran cançons de Dentro de la luz i versions de temes més antics en petit format.

L’aforament per a aquest esdeveniment serà reduït i durant aquesta setmana, cada festival sortejarà diverses places a través de les seves xarxes socials.