Manel

Tipus
Dia
Diumenge 23 de juny
Hora
00 h
Lloc
Estrella Damm Club Natació Banyoles
Preu
25,50 €
Web
www.manelweb.com

Presentació d’Atletes, baixin de l’escenari a les comarques gironines

Oferim un servei de cangur gratuït per a nens/es d’1 a 10 anys durant el concert! Per a més informació podeu consultar aquest enllaç!

Fa més de vint anys que la característica veu de Constantino Romero va pronunciar les paraules “Atletes, baixin de l’escenari” durant la clausura de Barcelona 92 a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Una frase que ara dóna títol al tercer i esperat disc del quartet barceloní Manel, que des que van presentar el seu àlbum de debut, Els millors professors europeus (Warner / DiscMedi, 2008), no han parat de recollir èxits que els han situat com un dels fenòmens musicals més importants dels darrers temps a casa nostra.

Ara presenten un treball que manté l’essència que els ha portat a ser tan populars, com la seva narrativa costumista plena de detalls, però amb una sonoritat potser una mica més elèctrica, que va del folk al rock passant pel pop. A Banyoles, la remor de l’estany acompanyarà la inconfusible veu de Guillem Gisbert cantant cançons com Teresa Rampell, Mort d’un heroi romàntic o Vés bruixot!, precisament en una de les nits més màgiques i curtes de l’any: la revetlla de Sant Joan!

Guillem Gisbert
veu i guitarra
Roger Padilla
guitarra
Martí Maymó
baix
Arnau Vallvé
bateria

Informació de la venda d'entrades
Comprar entrades en línia

Col·labora:
  • Club Natació Banyoles
Manel