Notícies recents

Esgotades totes les localitats pel concert de Juan Perro

Totes les localitats per al concert de Juan Perro d'aquesta tarda al Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, s'han esgotat. El cantant presenta per primera vegada a les comarques gironines Casa en el aire.

La veu de Santiago Auserón ressona en l’imaginari col·lectiu a través de temes com Escuela de calor, Veneno en la piel o Corazón de tiza, que ja són clàssics de la història del pop-rock estatal. Però després de Radio Futura i amb l’adopció d’un alter ego -Juan Perro-, Auserón va posar la mirada cap a la vella tradició trobadoresca, i més concretament a una tradició de l’altre costat de l’Atlàntic: el son cubà, que va conèixer a partir del seu primer viatge a l’illa, l’any 1984.

A l’(a)phònica presentarà un repertori entre la música d’arrel nord-americana i els ritmes cubans, que parteix del seu darrer disc, Río negro (La huella sonora, 2011). Una proposta acústica amb la col·laboració del guitarrista i cantant Joan Vinyals, amb el qual aconsegueix una gran complicitat amb el públic. Repassant vells èxits i estrenant cançons, Juan Perro contagia la seguretat que el treball artístic ben fet obre les portes a un futur lluminós.