L’(a)phònica se sent

   

El que té d'excel·lent el Festival de la Veu de Banyoles, l'(a)phònica, és que se sent molt abans de ser-ne conscients. Se sent amb l'expectativa del que serà: encurioseix, inquieta i impacienta saber-ne el contingut. Se sent, després, amb l'emoció del que ens espera. I, finalment, se sent intensament amb la força amb què ho vivim i amb la il·lusió d'aquells que ho fan possible.

En aquesta setena edició sentirem veus ancestrals de la mà de Mercedes Peón, les coplas de Martirio, la poètica de Joan Vinyoli, el pop-rock de Christina Rosenvinge, l'humor de Daniel Higiénico, les cançons d'orfebreria de Maria Coma o el regust de secà d'El Petit de Cal Eril, entre moltes altres propostes. Seran quatre dies per descobrir o redescobrir artistes i també espais interessants de la ciutat, com La Muralla, el Mirador Joan de Palau (Puig d'en Colomer), l'Església de Santa Maria dels Turers, el Claustre del Monestir de Sant Esteve, l'Auditori de l'Ateneu, el Teatre Municipal o la recent remodelada Plaça del Teatre. I, és clar, per veure la implicació d'un gran nombre d'entitats banyolines en el festival i la vida cultural de la nostra població.

Del 24 al 27 de juny, deixeu-vos perdre pels carrers de Banyoles, la capital del Pla de l'Estany i també la capital de la veu.

Se sent? Sí, se sent. El que s'escolta se sent i se sent el que es desitja.

 

Francesca Palomeras i Vilà
Regidora de Cultura, Patrimoni i Promoció Cultural
Ajuntament de Banyoles

(a)phònica Tel. 628 716 096 | aphonica@altersinergies.com |