Exposició ideada per a l'(a)phònica

Coincidint amb la celebració del 50è aniversari del naixement de la Nova Cançó, la sisena edició del Festival de la Veu de Banyoles presenta l'exposició Retrats de la cançó , un repàs dels grans noms que van formar part d'aquest moviment, a través de les instantànies del fotògraf Juan Miguel Morales (Almeria, 1967).

Raimon, Maria del Mar Bonet, Joan Manel Serrat, Ovidi Montllor, Maria Laffitte, Gerard Jacquet, Lídia Pujol, Quico Pi de la Serra o Joan Amèric són només alguns dels noms que Morales proposa seguir fixant en el temps i a la memòria a través de les seves fotografies. Veus de fa cinquanta anys però també d'ara, que han enriquit la cultura del nostre país, han renovat la tradició i han reivindicat els grans poetes i pensadors amb les seves creacions.  

Autor de llibres com Retrats de cantants i músics (1996), Retratos de cantantes (2000) o Món Llach (2007) i de diverses portades de discos, actualment Juan Miguel Morales forma part de l'equip de coordinació de fotografia de les revistes musicals del Grup Enderrock.