1a actuació a les comarques gironines

El que per Oriol Mata (Igualada, 1987) va començar com un passatemps s’ha acabat convertint en una part imprescindible de la seva vida. Fa sis anys es va introduir en el món del hip-hop amb el grup actualment anomenat Lirika Urbana, i va descobrir-ne el que alguns anomenen el cinquè element: el beatbox (creació de música utilitzant la boca i les cordes vocals com a instruments, intercalant ritmes, melodies, efectes i lletres simultàniament).

A partir de llavors, la seva carrera no ha fet més que evolucionar en aquest art tan extens. Ha actuat en diversos festivals com el Trivial Xperience 2008, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona; el Cerka’l Festival 2008, a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat; el festival Manani Rock, de Vilanova i la Geltrú; així com en el II Campionat Beatbox Espanya d’enguany, a Salamanca.

Entreteniment, diversió i un nou món és el que transmet el beatbox de Nose en els directes. Un espectacle amb una gran varietat d’estils musicals que convertirà l’espai de la Muralla en una gran caixa de ritmes.

Oriol Mata Aguilar, veu