Espectacle ideat per a l’(a)phònica

La mítica sèrie de dibuixos animats El capità Harlock comptava amb una colla d’antagonistes tan precioses com malvades: les Mazoni. Aquestes criatures còsmiques van captivar Jaume Pla, que va adoptar-ne el nom per al seu projecte musical i que ara homenatja, juntament amb els girlgroups sorgits en factories com la Motown als anys 60.

Exercint de director d’orquestra i d’instrumentista, a l’espectacle ideat especialment per a l’(a)phònica Mazoni i les Mazoni, el músic empordanès cedeix el micròfon a tres veus femenines: Helena Miquel, Bikimel i Gemma Solés. Acompanyades d’una banda que comptarà amb la participació especial del teclista Xavi Lloses i de la secció de vent de The Gramophone All Stars, les seves particulars Mazoni interpretaran cançons que fins ara només havien pres vida a través de la veu del mateix autor, així com alguns temes inèdits compostos per a l’ocasió.

Amb aquest projecte, Jaume Pla mostra la seva faceta més pop i melòdica, després de la recent publicació del seu últim disc: Eufòria 5 - Esperança 0 (Bankrobber, 2009).

Helena Miquel, veu
Bikimel, veu
Gemma Solés, veu
Xavi Lloses, teclat
Miquel Sospedra, baix
Aleix Bou, bateria
Genís Bou, saxo
Andrés Tosti, trompeta
Sidru Palmada, trombó
Jaume Pla, veu, guitarra i direcció musical