Estrena oficial de l’espectacle i sopar inaugural del Festival

A la taula i a la dutxa, abans s’hi solia cantar. Avui en dia, aquests costums s’han anat perdent. És per això que la Companyia de la Font del Vi ha ideat Cantatataula, un sopar en què es canta al vi, als plats i a l’alegria de viure, mentre el públic menja, beu i també participa dels cants.

Ironia, doble sentit, tendresa i simbolisme s’entrecreuen en el transcurs de l’àpat, mentre es canta als animals i vegetals que van viure abans d’anar a parar a la cuina: la vedella, la sirena que neda al safrà de la sopa, el pollastre cofoi, la lleugera verdura, els pastissets de mel, el cafè de color de les tenebres... Sense oblidar el brindis-havanera que fa de leitmotiv de tota la vetllada.

Formada per un nucli d’actors, poetes i músics que procedeixen de diversos àmbits artístics,

la Companyia de la Font del Vi ha nascut amb aquest espectacle i s’acabarà completant amb el públic assistent, que només ha de tenir ganes de gresca i l’estómac buit.

Marc Egea, viola de roda, arpa de boca, kalimba, guitarra i veu
Ramon Manent, guitarró i veu
Salvador Giralt, recitat
Anna Subirana, Clara Garí i Ada Vilaró, veu
Marc Egea i Anna Subirana, música
Salvador Giralt, lletra
Juanka Santa, fotografia
Ada Vilaró, direcció escènica
Elena Font i Àlex Gifreu, grafisme
Clara Garí i Elena Vall Saura, producció
Alfred Casas i Bibiana Puigdefàbregas amb els alumnes del Taller d’escenografia de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, escenografia
Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany, elaboració dels plats i logística