<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> (a)phònica
inici presentació notícies programació imatge'06 entrades escenaris crèdits premsa contacte
 
 

Les mil i una veus tracta de manera expositiva l'estat de la qüestió de la Poesia Sonora i dels desenvolupaments posteriors de l'Art Sonor relacionats amb la veu i els mitjans tecnològics. Recull obres de poetes i artistes d'arreu. En concret, presenta tres programes: OU Sound Poetry, Radio Radio i The LINEbreak Programs.

OU Sound Poetry és un recull de treballs en diverses llengües de Charles Amirkhanian, Jacques Bekaert, William Burroughs, Henry Chopin, BobCobbing, J.A. da Silva, Hugh Davies, entre d'altres poetes, pensadors, escriptors i filòsofs.
Radio Radio és una sèrie de 16 emissions radiofòniques, en anglès, de Martin Spinelli en resposta a la pregunta de si queda espai per a l'experimentació poètica a la ràdio.
The LINEbreak Programs són enregistraments de l'Electronic Poetry Center de Nova York. Està composta de peces de Bruce Andrews, Paul Auster, Robert Creeley, Ray Federman, Ben Friedlander, entre d'altres poetes.

L'Orquestra del Caos és un col·lectiu interdisciplinar d'artistes especialment orientat a la producció i a la creació d'esdeveniments artístics mediàtics sonors i musicals, audiovisuals i multimèdia. En l'actualitat, la formen José Manuel Berenguer, Clara Garí i Carlos Gómez. L'Orquestra del Caos és un grup col·laborador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

enrere
contacte: tel: 628 716 096 | aphonica@altersinergies.com | cultura@ajbanyoles.org