cabosanroque

cabosanroque
Tipus
Dia
Del divendres 9 de juny al diumenge 2 de juliol
Hora
Lloc
Monestir de Sant Esteve
Preu
4 €
Web
https://www.cabosanroque.com

Comprar entrades
Informació de la venda d'entrades

Instal·lació artística Dimonis. Una coproducció de cabosanroque, Festival Grec (2020), La Filature de Mulhouse (Scène Nationale Française), Festival Temporada Alta i la Fundació Lluís Coromina. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Inauguració el divendres 9 de juny a les 20 h

En el punt més àlgid de la seva carrera, el poeta Jacint Verdaguer (1845-1902) decideix arriscar la seva vida d'èxit i privilegis per dedicar-se als més desvalguts de la societat. Ho fa a les acaballes del segle XIX a Barcelona, en un moment d'una gran crisi social. Espiritisme, anarquisme, comunisme, darwinisme, Nietzsche, Freud... el món sencer bull i l'església catòlica es veu qüestionada en molts fronts. És en aquest moment quan el poeta comença a participar en sessions d'exorcismes i, durant quatre anys, pren notes que queden recollides en quatre quaderns.

El duet artístic cabosanroque, ara banyolins, se serveix d'aquests apunts per reflexionar al voltant del fenomen de la possessió i les seves implicacions socials, estètiques, biològiques i, fins i tot, teatrals. Una aproximació al Verdaguer més desconegut rellegit des de la contemporaneïtat.

De dilluns a diumenge: 17 h, 18 h, 19 h i 20 h

Dissabtes i diumenges: 10 h, 11 h, 12 h, 13 h, 17 h, 18 h, 19 h i 20 h

Dissabte 1 de juliol: 10 h, 11 h, 12 h, 13 h i 19 h

Diumenge 2 de juliol: 10 h, 11 h, 13 h, 17 h, 19 h i 20 h

Laia Torrents i Roger Aixut
concepte, creació, dramatúrgia, direcció, disseny de so, composició, escenografia i música original
Jacint Verdaguer i Maya Deren
text