Tarta Relena

Tarta Relena
Tipus
Dia
Dimarts 29 de juny
Hora
20 h
Lloc
Auditori de l’Ateneu de Banyoles
Preu
10 € / 13 €
Web

Comprar entrades
Informació de la venda d'entrades

*ATENCIÓ: L'estrena prevista per al dijous 24 de juny es posposa al dimarts 29 de juny a les 20 h per positiu de Covid-19 de les dues cantants. Les entrades adquirides per a aquesta sessió són vàlides per a la nova data. En cas de no poder-hi assistir, es procedirà a la devolució de l'import sol·licitant-ho a aphonica@altersinergies.com com a molt tard el divendres 25 de juny a les 12 h de la nit. *

Presentació oficial de Fiat Lux

Una coproducció de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles i La Marfà – Centre de Creació Musical

“Folk tronadet i gregorià progressiu”, en diuen les mateixes artistes. El cert és que la proposta de Tarta Relena, projecte nascut el 2016 per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals, captiva des del primer instant. El seu primer treball discogràfic, Ora Pro Nobis (The Indian Runners, 2019), va obtenir el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de folk. Un àlbum al qual va seguir Intercede Pro Nobis (The Indian Runners, 2020), reconegut per Rockdelux com el millor EP nacional del 2020.

Ara tornen a l’(a)phònica per presentar en primícia les cançons del nou disc, el primer de llarga durada, que portarà per títol Fiat Lux i està previst per al setembre. Un treball que encarna referents femenins poderosos i transcendents com la Verge Maria, la Safo de Lesbos o la tribu de dones paixtu a l’Afganistan, amb històries que ens mostren que ja sigui a l’antiga Grècia, a l’Edat Mitjana o en plena pandèmia mundial, tots passem pels mateixos processos vitals.

Marta Torrella
veu i electrònica
Helena Ros
veu i electrònica