inici presentació notícies programació imatge'08 entrades escenaris crèdits premsa banyoles contacte myspace
Corria la veu que aquest any no es faria (a)phònica, però es veu que només era un fals rumor. Quin poder que té la veu quan corre, encara que el que digui sigui cert, mitja mentida o completament fals!

La vida de cantants, polítics, futbolistes, empresaris, pintors, actrius... sovint és tema de conversa. Però també ho és la d’aquelles persones més properes: el veí, la companya de classe, el cambrer de la plaça, el socorrista, etc.

A qui no li han xiulat mai les orelles?

I és que no saps que aquella noia s'entén amb un profe? No estàs al cas que aquell en fa seguir dues? I que aquella dona s'ha operat? I que aquell home porta perruca?... Que corri la veu!

Què ho deu fer que parlar o escoltar històries sobre l'altra gent ens agradi?

Bona part de les converses quotidianes es dediquen a les xafarderies. A més, ens creiem el 66% de les veus que ens arriben... Serà perquè en un 95% dels casos és veritat?

Al llarg de la història s'han generat moltes situacions i especulacions a partir de rumors. Algunes de molt intranscendents i locals, però d'altres amb repercussions més àmplies (a la borsa, a la guerra, amb les religions, etc.).

I és que l’Elvis potser encara és viu... qui sap si algun any participarà a l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles.

contacte: tel: 628 716 096 | aphonica@altersinergies.com | cultura@ajbanyoles.org edicions anteriors