Mishima

Tipus
Dia
Divendres 13 de juliol
Hora
23:30 h
Lloc
Estrella Damm Club Natació Banyoles
Preu
18 € anticipada / 20 € taquilla
Web
www.myspace.com/intomishima

Avalada per la crítica i el públic, Mishima s’ha consolidat com una de les bandes de referència de l’escena musical de casa nostra, i la de David Carabén s’erigeix com una de les veus del moment. Dos anys més tard del seu treball de més èxit, Ordre i aventura (Sones, 2010), presenten el seu sisè disc, la culminació d’una trajectòria que no ha parat d’ascendir.

El quintet barceloní portarà L’amor feliç (TRIS-Warner, 2012) en un dels espais més emblemàtics i idíl·lics del festival, al costat de l’estany. Un treball gairebé conceptual al voltant de l’amor i els seus matisos, que parteix d’una adaptació del clàssic de Georges Brassens Il n’y a pas d’amour hereux (No existeix l’amor feliç). Pop-rock d’autor capaç de passar de l’exuberància poètica de La vella ferida, a l’examen de consciència d’El camí més llarg, passant per la malenconia dels versos musicats de Rainer Maria Rilke.

Les entrades anticipades es poden adquirir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 15 h), a les oficines de Catalunya Caixa, a través del servei Tel.Entrada al 902 10 12 12 o del web www.telentrada.com.

David Carabén
guitarra i veu
Marc Lloret
teclat
Dani Vega
guitarra
Xavi Caparrós
baix
Alfons Serra
bateria

Informació de la venda d'entrades
Comprar entrades en línia

Col·labora:
  • Club Natació Banyoles
Mishima